Ziyaretçi Prosedürü

11.02.2015 4708

GAZİOSMANPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ZİYARETÇİ PROSEDÜRÜ

1. Okulumuz; velilerce sabahları 08:30-12:00, öğleden sonra 13:00-16:00 saatleri arasında ziyaret edilir.
  2. Ziyaretçiler geliş nedenleri ile ziyaret edecekleri kişiyi görevlilere bildirir.
  3. Görevliler ziyaret edilecek kişiyi telefonla arayarak bilgilendirirler. Ziyaretçinin kabul edilmesi halinde ziyaretçi;
  4. Görevlilere kimlik vererek ziyaretçi defterine kaydını yaptırır.
  5. Karşılığında ziyaretçi kartını alır ve boynuna asar.
  6. Ziyaret bölgesine ulaşan ziyaretçi ilgili ile A  blokta ziyaretçiler için ayrılan alanda görüşmesini yapar.
  7. İdareciler odalarında ziyaret edilir ve gereğinden fazla meşgul edilmez.
  8. Atölyelere yapılan ziyaretler atölyelerin öğretmenler odasında yapılır.
  9. Ziyaretçiler okula gelmeden önce öğrencisinden ziyaret edecekleri günde ziyaret edecekleri öğretmen ve idarecimizin okulda olup olmadığını öğrenirler.
  10. Ziyarete gelen her veli öğrencisinin okul türünü sınıf ve numarasını bilmelidir.
  11. Öğrenciler zorunlu haller hariç öğrenci kıyafeti dışında bir kıyafetle okulu ziyarete gelemezler, işlerini takip edemezler.
  12. Açık lise öğrencileri kendilerine ait iş ve işlemler için mesai günlerinde mesai saatlerinde yaparlar.
  13. Ziyaretçiler okul alanı içerisinde tütün mamulleri içemezler, içenler hakkında yasal işlem yapılır.
  14. Dönem sonlarına iki hafta kala zorunlu haller dışında veliler öğretmenleri ziyaret edemezler.
  15. Öğrencilerin baba ve anneleri dışında (Veli)ziyaretçisi kabul edilmez.

Yüksel ASLAN